Grote klusprojecten

Nu de sociëteit een poosje gesloten is, hebben we een aantal grote zomerprojecten naar voren gehaald. De vloer van de sociëteit, de achterzaal en het gangetje bij de toiletten zijn vernieuwd. Dankzij het vernieuwen van de vloer ruikt het ook weer een stuk frisser in de sociëteit. De vloer is vervangen door een nieuwe, extra ruwe PVC vloer met een mooi houtpatroon erop. De sociëteit heeft ook een opknapbeurt gekregen. Er is een hoop geverfd en het tussenstuk is niet meer blauw maar soos-geel, de blauwe tegeltjes zijn voor een groot deel al verwijderd. Verder vernieuwen we de voorzaal trap en knappen we de lambrisering van de achterzaal op en heeft de aannemer alle toiletten vernieuwd en het leidingwerk aangepakt, zodat verstoppingen eindelijk verleden tijd zijn. Laat de borrels maar komen!

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties op dit bericht. Ben jij de eerste?

Praat zelf mee