OLV update

Het OLV-bestuur gaat vanaf september de OLV-agenda weer oppakken, uiteraard waar nodig aangepast aan de voorschriften. Op 18 september starten we met de regioborrel Arnhem, als het kan fysiek maar indien nodig digitaal. Ook de reünie van 14 november zal in gepaste vorm doorgang vinden. Laat deze data dus zeker in de agenda staan, verdere informatie volgt via de email. 

De familiedag, het JOL-feest en de regioborrels in Amsterdam, Den Bosch en Den Haag zijn helaas niet doorgegaan. Deze activiteiten staan komend jaar opnieuw op de agenda.  

De jaarlijkse Dragons’ Den heeft wel plaatsgevonden, maar dan in een digitaal jasje. Op 23 april presenteerden vier ambitieuze Jansbruggers en groeperingen hun idee door middel van een filmpje. Daarna moesten zij nog een aantal kritische vragen beantwoorden en beargumenteren waarom juist hún idee een bijdrage verdient. De OLV kon uiteindelijk alle vier de ideeën honoreren met een bijdrage. 

De eerste gelukkige was de Hori. Dankzij hem is Sint Jansbrug weer zes nieuwe stoelen voor het Louvre en een aantal barkrukken rijker. Herenjaarclub Quartz kan hun verbouwing van de duiventil, van rookhok naar commissieruimte, afmaken met een vloer van in epoxy gegoten jaarclubdassen en de flmcommissie SJBTV krijgt een bijdrage voor de aankoop van een gimball. De laatste bijdrage ging naar vrijwilligerscommissie Aangenaam, waardoor zij weer een aantal goede initiatieven kunnen financieren, zoals een openlucht filmfestival, paketten voor de voedselbank en Sint Jansbrug puzzels voor Delftse Zorginstellingen.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties op dit bericht. Ben jij de eerste?

Praat zelf mee