OLV update

Ook dit jaar staat hij weer op de agenda: de jaarlijkse Oud-leden Reünie met de ALV van de OLV. Dit jaarlijks terugkerende evenement willen we niet aan ons voorbij laten gaan. Daarom heeft het bestuur van de OLV besloten om de reünie dit jaar online te organiseren op zaterdag 14 november. We snappen dat dit natuurlijk een deel van de beleving weghaalt, maar het is in de huidige situatie helaas niet mogelijk om elkaar in de sociëteit te ontmoeten.

De ALV zal er dit jaar dan ook wat anders uitzien dan de ALV’s die we allen gewend zijn. De ALV zal voor alle leden uitsluitend via een Zoom meeting bij te wonen zijn. Dit betekent dat alle leden gevraagd worden de ALV vanuit huis digitaal bij te wonen. Het is helaas niet mogelijk om er fysiek bij te zijn. De convocatie zullen we zoals gebruikelijk een week voor de ALV via de mail delen.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties op dit bericht. Ben jij de eerste?

Praat zelf mee