Terugblik reünie

Ook de jaarlijkse reünie met de ALV van de Oudledenvereniging op zaterdag 14 november liep op veel punten anders dan normaal. De oudleden konden de ALV dit jaar uitsluitend digitaal volgen. Gelukkig kon het bestuur van de OLV deze ALV nog wel vanuit de eetzaal voorzitten, in gezelschap van een aantal (bestuurs)leden van Sint Jansbrug. Een rondleiding van de huidig Hori aan een oud-Hori, vooraf gemaakt door SJB-tv, gaf de oudleden toch een inkijkje in de stand van het pand. Ondanks, of wellicht dankzij Corona, is er afgelopen jaar veel gebeurd in het pand, zoals het vernieuwen van de vloer in de sociëteit en het opknappen van de duiventil (ooit rookhok).

Hoewel een aantal vaste bezoekers van de reünie er dit jaar helaas niet bij was, zorgde de digitale versie wel voor aanwezigheid van jongere generaties oudleden. Het zou mooi zijn als we deze generaties samen kunnen brengen, wanneer we weer een fysieke reünie kunnen organiseren.

Na de ALV was het tijd voor een online jenever- of bierproeverij. Oudleden konden hun voorkeur aangeven en kregen een proeverijpakket thuisgestuurd. Vervolgens werden deze drankjes via een online borrel genuttigd en voorzien van wat informatie over het betreffende drankje. Vijf speciaalbier of zes jenevers proeven in 1,5 uur tijd was wel een uitdaging, maar gelukkig was iedereen toch al thuis.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties op dit bericht. Ben jij de eerste?

Praat zelf mee