Verenigingsupdate

Ondanks de sluiting van de Sociëteit en de lockdown heeft de Vereniging natuurlijk niet stilgestaan. Omdat het pand toch leeg staat en er op de TU Delft weinig ruimte is om te studeren, hebben we op de Vereniging studieplekken gemaakt. Begin december konden 40 leden elke doordeweekse dag van negen tot vijf aan tafels in de Sociëteit studeren. Het was wat koud door een nog opstartende verwarming, maar verder een groot succes. Helaas moest op 15 december het pand helemaal dicht door de landelijke lockdown en moet iedereen nu weer thuis studeren.

Beschermde inhoud

De rest van dit nieuwsbericht is afgeschermd. Log in om verder te lezen.

Heb je nog geen account maar ben je wel (oud-)lid van D.S.V. Sint Jansbrug? Meld je dan direct aan.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties op dit bericht. Ben jij de eerste?

Praat zelf mee