Nieuw biercontract

Het biercontract van de vereniging loopt aan het einde van dit jaar af en dat betekent dat we weer een Werkgroep Bier hebben samengesteld om te onderzoeken met welke brouwerij wij ons volgende contract af kunnen sluiten. De werkgroep is een paar maanden geleden gestart. “Van zes brouwerijen hebben we een offerte ontvangen, die we nu aan het vergelijken zijn.” vertelt Sophie Vredenbregt, commissaris Verticaal 2020-2021. “Na nog wat onderhandelingen en doorrekeningen zullen de uiteindelijke brouwerijen in november voorgelegd worden aan de ALV.” In deze ALV zullen de leden ons volgende contract kiezen en dus besluiten welk bier er de komende jaren uit de tap zal vloeien. “Naast het biersoort hangt er echter een stuk meer af van zo’n contract; ook sponsoring, evenementenbudgetten en eventuele staffelkortingen, of juist het afschaffen hiervan, komen hierbij kijken.” legt Sophie uit. “Het is dan ook de taak van werkgroep Bier om ervoor te zorgen dat de leden op de hoogte zijn van alle aspecten voordat ze een keuze moeten maken.”

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties op dit bericht. Ben jij de eerste?

Praat zelf mee