Nieuwe Jansbrug-site online!

Vorige maand is de vernieuwde website van Sint Jansbrug gelanceerd. De vorige was na 15 jaar (!) duidelijk aan vervanging toe. Naast een frisse lay-out biedt de nieuwe site extra functies. Ook voor oud-leden is dat relevant.

De belangrijkste functionele veranderingen hebben betrekking op de webalmanak. Dat is het digitale ledenbestand van de vereniging, waarin ook oud-leden elkaar kunnen terugvinden. Nieuw is dat je voor verschillende (contact)gegevens, zoals je e-mailadres, telefoonnummer en thuisadres, kunt aangeven wie die informatie mag zien. Zo kun je je mailadres bijvoorbeeld zichtbaar maken voor alle andere leden en oud-leden, maar dat bij je telefoonnummer beperken tot mensen met wie je een directe connectie hebt. Dat zijn bijvoorbeeld jaarclub-, gilde- of commissiegenoten.

Deze instellingen kun je controleren en naar wens aanpassen op je profielpagina. Daarvoor moet je eerst inloggen. Je oude inloggegevens zijn overgezet, maar mocht je je wachtwoord kwijt zijn, kun je die hier resetten. Je inlognaam wordt meegestuurd in die mail.

Via het profiel-icoon rechts in de menubalk kun je je profiel vervolgens bewerken. Check naast je privacy-instellingen dan meteen even of je contactgegevens nog up-to-date zijn, zodat we je bijvoorbeeld voor de juiste regioborrels kunnen uitgenodigd.

Er zijn ook functies die niet terugkeren, of nog moeten worden gerealiseerd. De blauwe kleur die de vorige oud-ledenomgeving kenmerkte is bijvoorbeeld nog niet ingebouwd. De koppeling tussen deze nieuwsbrief en de website – waardoor je dit bericht nu verder leest op de site, in plaats van in een groep op social media – wordt ook verder versterkt. Over een tijdje willen we de nieuwsbrief bijvoorbeeld direct vanuit de site versturen. Een apart nieuwsbericht geeft een uitgebreider overzicht van wijzigingen.

Mocht je iets missen, iets niet werken naar behoren of je juist een suggestie hebben, kun je daarmee terecht bij het ITB. Dat is de IT-commissie die de site heeft gebouwd en ook onderhoudt. Ze is bereikbaar op itb@sintjansbrug.nl.

Reacties

Er zijn 2 reacties. Log in om ze te bekijken en zelf te reageren.

Praat zelf mee