Neem Of Geef Bijles Met Superprof!

Krijg je geen genoeg van het leren van talen, heb je extra hulp nodig bij dat ene lastige vak van je opleiding, of kun je wel wat begeleiding gebruiken bij het schrijven van je scriptie? In al deze gevallen zal Superprof, een bijlesplatform waarop je in enkele muisklikken in contact kunt komen met honderden verschillende docenten voor bijles en privéles, goed bij je passen. Op Superprof kun je eenvoudig en snel een studentenprofiel aanmaken en lesaanvragen versturen naar docenten in meer dan 1000 vakken.

Leraren bepalen hun eigen tarieven en Superprof rekent hen geen kosten: het geld dat je betaalt voor lessen, wordt dus rechtstreeks gestort op de bankrekening van je leraar! Het enige dat je nodig hebt om lesaanvragen te versturen is een zogenaamde Student Pass. Je kunt morgen al starten met een privéleraar die jou helpt met bijvoorbeeld Franse les of wiskunde via Superprof.

En ben jij als student niet echt hulpbehoevend, maar wil je juist lessen gaan geven? Dat kan ook! Als je geld wilt bijverdienen met het geven van privéles of bijles, kun je je hier inschrijven.

Of je nu een leerling of leraar bent: heel veel succes en tot snel op Superprof.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties op dit bericht. Ben jij de eerste?

Praat zelf mee