Lustrum update

Het 15e Lustrum komt er aan! Het LustrumCommissieBestuur is al een tijd bezig met de voorbereidingen. We vieren de 75ste verjaardag van D.S.V. Sint Jansbrug van 14 november tot 2 december 2022. De exacte planning zal 15 maart bekend gemaakt worden op de site. Dus houd deze goed in de gaten!

Natuurlijk is het voor oud-leden ook mogelijk om deel te nemen aan lustrumactiviteiten zoals de Rally, het Gala en het Klein Festival. Daarnaast willen we ook twee evenementen speciaal voor oud-leden organiseren. Zoals gebruikelijk organiseren we een oud-ledendag. Daarnaast willen we verkennen of jullie het leuk vinden als we een Gala organiseren speciaal voor oud-leden. Graag ontvangen wij hierover jullie input via deze enquete: [link]. Ook als je een gala niet ziet zitten, horen we graag jouw mening. Bespreek het vooral ook met jouw club- of gildegenoten. Andere ideeën zijn zeker welkom! https://www.sintjansbrug.nl/oudleden-en-het-lustrum

Om het Lustrum te kunnen financieren is natuurlijk veel geld nodig. Hiervoor zijn we nog hard op zoek naar sponsoren. Wil jouw bedrijf in contact komen met onze leden, neem dan contact op met lustrumacquisitie2022@sintjansbrug.nl om te bespreken wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Reacties

Er is 1 reactie. Log in om ze te bekijken en zelf te reageren.

Praat zelf mee