OLV update

Nu alles weer open is en we weer samen mogen komen, gaat de OLV de activiteiten voor oudleden ook weer oppakken. Wij hebben er zin in! Voor de volledige agenda, zie rechtsbovenaan deze nieuwsbrief.

We beginnen op 25 maart met de regioborrel in Amersfoort. Ruim twee jaar geleden, vlak voor de pandemie, vond daar ook een geslaagde regioborrel plaats. Dit bleek voor herhaling vatbaar. Een aantal enthousiaste oudleden organiseert daarom wederom een borrel in Amersfoort. Dit keer vindt de borrel vanaf 18.00 plaats bij Dara. De OLV verzorgt de borrel. Iedereen die gelijk uit het werk komt, kan wat te eten bestellen in de vorm van mezzes en tapas. Opgeven kan door te mailen naar olvbestuur@sintjansbrug.nl of via deze link op de nieuwe website. De daaropvolgende regioborrel is op 29 april in Den Haag.

En ook voor alle jong-oudleden is er goed nieuws. Op 25 mei vindt, na twee jaar afwezigheid, weer het JOL-feest plaats. Zorg ervoor dat je erbij bent, we gaan dan eindelijk weer eens genieten van een ouderwets Sint-Jansbrug feest!

Tot dan!

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties op dit bericht. Ben jij de eerste?

Praat zelf mee