Sint Jansbrug 75 jaar!

Sint Jansbrug 75 jaar! 

Op 15 oktober is je oude studentenvereniging alweer 75 jaar geworden en dit hebben we goed afgetrapt met de Lustrum Rally. Meer dan 100 leden reisden af naar Luik  om in alle vroegte gewapend met puzzelboek te vertrekken richting het Eifelgebied en Luxemburg. 

Dit was nog maar het begin van alle festiviteiten, het lustrum vieren we groots  van 14 november tot 2 december 2022. Ook oud-leden zijn bij verschillende activiteiten van harte welkom. Hier kun je de gehele planning vinden en kaartjes kopen. Lees verder voor meer informatie!

 

Oud-ledengala

Wellicht heb jij ook warme herinneringen aan het lustrumgala uit jouw tijd, en lijkt het je wel wat om dat nog een keer mee te maken? Krijg je al weer zin? Dan is er goed nieuws. Dit lustrum zal er een gloednieuwe activiteit plaatsvinden speciaal voor alle oud-leden, namelijk het oud-ledengala. Het gala zal plaatsvinden op een prachtige locatie in het weekend van 1-2 april en zal inclusief diner, drankjes, vertier en overnachting zijn. Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en de kaartverkoop? Geef je dan hier op voor de interesselijst.

 

Oud-ledendag

Op 12 november, vindt de jaarlijkse oud-ledenreünie plaats, dit keer uiteraard uiteraard in het teken van het lustrum. Het is de perfecte dag om weer in contact te komen met vrienden van vroeger en om Sint Jansbruggers van andere generaties te leren kennen. Geniet samen van de vertrouwde sfeer in de sociëteit. Het programma is als volgt:

  • 14:00 – Stijldansworkshop
  • 15:30 – Koffie/taart
  • 16:00 – ALV
  • 18:00 – Diner
  • 21:30 – Optreden

Vanaf 16:00 is er ook een borrel met verschillende activiteiten in en rond het pand. Het is t/m vrijdag 4 november mogelijk om aan te melden. Meld je hier aan voor het diner of stijldansworkshop! Voor de rest is aanmelden niet nodig.

 

Kippenvel

Kippenvel is een feest in de KIKI Club in Leiden voor bijna 800 mensen en op loopafstand van Leiden Centraal. Het feest zal tussen 22:00 en 4:00 plaatsvinden en externen, en uiteraard ook oud-leden, zijn welkom. Er is een geweldige line-up met: The Partysquad, Danny & Tariq, Louter Hitjes, Barry Badpak en DJ Aangeschoten Bob. Samen zullen zij zorgen voor een onvergetelijke nacht. Kaartjes zijn te koop via deze link.

 

Festival Kip Zonder kop

Festival Kip Zonder Kop is een cultureel festival op X, TU Delft op 26 november van 15:00 tot 01:00 met aandacht voor veel verschillende vormen van artistiek talent, zoals muziek, dans, theater en spoken word. Het doel van het festival is om jouw gedachten te prikkelen en je een geweldige dag te bezorgen, je bent van harte welkom. De line-up is hier te bekijken.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties op dit bericht. Ben jij de eerste?

Praat zelf mee