Oud-ledennieuwsbrief: Stichting Continuïteit kent drie beurzen toe

In 2022 kende de Stichting Continuïteit Sint Jansbrug drie beurzen toe aan leden die zich inzetten voor de vereniging, maar die niet in aanmerking komen voor de zogenaamde ‘bestuursbeurzen’ of ‘commissiemaanden’ van de TU Delft. Deze leden studeren namelijk aan een hogeschool of andere universiteit. Het ging in 2022 om één bestuursbeurs en twee commissiebeurzen.
De stichting Continuïteit is opgericht in 2019 om verenigingsbestuurders te ondersteunen die de bestuursbeurzen toegekend aan de vereniging mislopen. Op die manier wil de stichting de continuïteit van de vereniging borgen, als deze ondersteuning van bestuurders vanuit de TU Delft om welke reden dan ook wegvalt. Dit jaar is besloten om ook leden te ondersteunen die zich in een grote commissie inzetten voor de vereniging, maar die niet in aanmerking komen voor de bijdrage door de TU Delft (de zogenoemde ‘commissiemaanden’). Meestal is de eenvoudige reden dat zij niet studeren aan de TU Delft. De oudledenvereniging vult de reserves van de stichting dit jaar weer aan. 

Voor meer informatie over de doelen van deze stichting, kan je via deze link het oude artikel nog even teruglezen. Het fonds is initieel gevuld met bijdragen vanuit de vereniging, de oudledenvereniging en individuele oudleden.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties op dit bericht. Ben jij de eerste?

Praat zelf mee