Oud-ledennieuwsbrief: Terugblik lustrum

Op een koude avond, begin november, werd midden op de markt het vijftiende lustrum officieel geopend. Er was een groot podium opgebouwd, vanaf waar de Presidenten van de afgelopen vijf jaar samen een rede verzorgden en waar de diverse bands die Sint Jansbrug rijk is hun muziek speelden. Hoog in de lucht waren twee grote schijnwerpers te zien die de komende drie weken de weg naar Sint Jansbrug zouden leiden.
Wat volgde waren een eigen festival, een groots gala waar men voor naar Breda moest afreizen, een cantus met zo’n vijfhonderd deelnemers, een extern feest in een club in Leiden met optredens van onder meer The Partysquad, tal van andere activiteiten, vele brakke ochtenden en gemiste colleges, maar vooral heel veel plezier.

Ook werd er aan de oud-leden gedacht. Op twaalf november vond de reünie plaats. ’s Middags kon er een cursus stijldansen worden gevolgd, waarna de dag werd afgesloten met een borrel en een diner op Sint Jansbrug. Op de goededoelendag werden er koffie en zelfgebakken taarten verkocht en is er dankzij de huidige en oud-leden 1314 euro opgehaald voor de Sint Jansburcht, een bijenburcht die in het park naast de A13 zal komen te staan.

Midden op de markt trad de Lustrumband op tijdens de Lustrumopeningsstunt:

Er werd door iedereen luidkeels meegezongen bij de cantus:

Tijdens de sportdag konden de leden het tegen elkaar opnemen in een roeiwedstrijd bij Proteus:

Tijdens de goededoelendag werd er op het Bastiaansplein koffie en zelfgemaakte taart verkocht:

Na afloop van de reünie was er nog ruimte voor een borrel op Sint Jansbrug:

Er werd gedineerd in de Soos tijdens de reünie:

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties op dit bericht. Ben jij de eerste?

Praat zelf mee