Even voorstellen: nieuw OLV-bestuur

Enkele maanden geleden is een groot deel van het bestuur van de Oudledenvereniging gewisseld, waarbij er vier nieuwe bestuursleden zijn aangetreden. Tijd om hen even voor te stellen! Om alvast een beetje kennis met ze te maken, hebben we ze gevraagd door middel van een quote te vertellen waarom ze graag OLV-bestuur wilden worden.

Julia Helmich, 2012 (voorzitter): “De Vereniging heeft mij verbonden met veel bijzondere mensen. Als voorzitter van de OLV wil ik graag de verbinding tussen de leden en oud-leden versterken.

Rory Gravendeel, 2012 (secretaris): “Tijdens mijn bestuursjaar bij Sint Jansbrug heb ik veel samengewerkt met de OLV en altijd veel plezier gehad in de gezamenlijke activiteiten. Toen de kans zich voordeed om Bestuur te worden van de OLV, heb ik de kans meteen gegrepen.”

Tessa Rombouts, 2012 (penningmeester): “Vorig jaar ben ik gevraagd of ik interesse had in bestuur worden van de OLV. Dit leek mij heel erg leuk, dus ben ik blij dat ik nu als penningmeester aan de slag kan!”

Liesette la Gasse, 2011 (intern): “Ik zat al in het OLV-bestuur, dus ik zorg graag voor wat ervaring en continuïteit in het OLV-bestuur. Ik heb zin om met deze enthousiaste nieuwe groep nog een tijdje leuke dingen te organiseren voor de oud-leden!”

Jim van Hoeckel, 2010 (IT): “Ik had wat advies voor de OLV omtrent IT en het moderniseren van communicatie. Van het een kwam het ander en nu mag ik mijn ideeën zelf gaan toepassen.”

De eerstvolgende activiteit waar je het kersverse bestuur kunt spreken is de regioborrel Amsterdam op 23 juni!

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties op dit bericht. Ben jij de eerste?

Praat zelf mee