Marijn van Adrichem ontvangt Best Paper Award

Recent ontving Marijn van Adrichem voor zijn afstudeerproject de Best Paper Award van de Vervoerslogistieke Werkdagen. Oud-lid Marijn (2015) studeerde recent af bij de master Transport, Infrastructuur en Logistiek van Civiele Techniek. In zijn paper identificeert hij de meest kansrijke vormen van datadelen die passen bij de aard van de transportsector. In de containersector wordt steeds meer datagedreven gewerkt, al blijft het lastig om de vele betrokken partijen mee te krijgen. In een case study over containers in de haven van Rotterdam stelde Marijn een raamwerk op voor het delen van data in deze industrie. De jury beoordeelde de inzendingen van 20 kandidaten en koos voor het paper van Marijn vanwege  zijn zorgvuldige analyse en toegankelijke schrijfstijl. Je kunt Marijns paper hier lezen.

Reacties

Er is 1 reactie. Log in om ze te bekijken en zelf te reageren.

Praat zelf mee