Terugblik regioborrel Amersfoort en Rotterdam

Het is inmiddels een jaarlijks terugkerend evenement: de regioborrel in Amersfoort. Op 10 maart waren we te vinden in café Onder de Linde aan de Groenmarkt. Ondanks de sneeuw was er weer een twintigtal oud Sint Jansbruggers uit de omgeving Amersfoort, en een enkele enthousiasteling van verder weg. Amersfoort heeft al jaren een enthousiaste groep oudleden die elkaar regelmatig spreken, maar er waren ook oudleden die recent naar Amersfoort verhuisd zijn. Tips voor goede kroegen, lekker ijs, basisscholen en de huizenmarkt werden dan ook gretig gedeeld.  Met een tiental oudleden genoten we van Onder de Linde’s  lasagne, waarna de rest aansloot voor de borrel. Antje (1997), initiatiefnemer van de regioborrels in Amersfoort: ‘Mooie nieuwe ontmoetingen en bijpraten met oude bekenden. Wat mij betreft volgend jaar weer!”

Ook in Rotterdam was er een regioborrel. Op 21 april kwamen er zo’n 25 oudleden naar het cafe de Kaapse Maria in het hartje van Rotterdam. Naast de goede gesprekken genoten we ook van het ruime  aanbod lokaal gebrouwen bieren.

Interesse gewekt? De volgende regioborrel staat gepland op 23 juni in Amsterdam. Kom je ook en zet je het alvast in je agenda?

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties op dit bericht. Ben jij de eerste?

Praat zelf mee