Aankondigingen activiteiten

Na een mooie en rustige zomerperiode is het nu weer tijd om elkaar te ontmoeten. Er staan gelukkig meerdere activiteiten op de agenda die we onder jullie aandacht willen brengen.

Reünie Oudledenvereniging
De reünie van de Oudledenvereniging van Sint Jansbrug vindt plaats op zaterdag 11 november. Tijdens de middag en avond kun je genieten van een aantal leuke activiteiten, waaronder een bierproeverij van de Old skilder brouwerij van Jeroen de Gee (lid vanaf 2009) met een speciaal voor ons samengestelde set biertjes, een uitgebreid diner en een 2003 – 2008 jaarlagen borrel. Dus ben jij lid geworden in deze jaren, zorg dat je erbij bent! Daarnaast staat op deze middag natuurlijk ook de jaarlijkse alv gepland. Wil jij graag weten wat de Oudledenvereniging bezighoudt en mee beslissen over waar zij haar geld aan uitgeeft? Of hoor jij graag de laatste updates wat er speelt op de studentenvereniging? Wees erbij! Wij zorgen voor een hapje en een drankje. 

Programma (onder voorbehoud): 

13.00: inloop met koffie en taart
14.00: alv
16.00: bierproeverij en jaarlagenborrel 2003-2008
18:00: diner

Reünie TU Delft 1973
Voor alle alumni die begonnen zijn aan hun studie in 1973 organiseert de TU Delft op vrijdagmiddag 3 november een TU Delft homecoming, 50 jaar na aankomst: ‘Een mooi moment om terug te gaan naar je faculteit, terug en vooruit te kijken met TU Delft en nieuws van de campus te ontdekken.’ Voor meer informatie over deze bijeenkomst en aanmelding, zie deze link. 

Borrels Oudledenvereniging
De komende maanden staan een aantal borrels op het programma van de Oudledenvereniging. Op 29 september is er een regioborrel in Breda en op 1 december in Utrecht. Daarnaast staat op 8 december de eerste bijna-burger burger borrel in de sociëteit op de agenda. Bij deze borrel zijn zowel (jong)oudleden als huidige leden in de laatste 2 jaar van hun studie welkom. Zo kun je mensen ontmoeten waar je ook nog wel mee geborreld hebt, maar die je na je afstuderen uit het oog bent verloren. Of kun je ervaringen ophalen hoe het is om af te studeren en de eerste stappen in je carrière te zetten. 

Auteur: Liesette la Gasse

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties op dit bericht. Ben jij de eerste?

Praat zelf mee