Resultaat Dragons’ Den 2023

Op 25 april was er weer de jaarlijkse Dragons’ Den op Sint Jansbrug, waar in totaal 3000 euro te verdelen viel. Bij dit evenement pitchen leden hun ideeën voor activiteiten en het aankopen van materiaal die buiten de reguliere begroting van Sint Jansbrug vallen aan het oudledenbestuur. Dit evenement is al een aantal jaar zeer succesvol en ook dit jaar waren er weer veel goede ideeën. Zo is een bijdrage toegekend voor de aankoop van abseil attributen en een bijbehorende kist die gebruikt kunnen worden bij bijvoorbeeld de OWee, zodat deze materialen niet meer geleend hoeven te worden van leden die binnenkort gaan afstuderen. Ook draagt de Oudledenvereniging bij aan nieuwe canvas foto’s voor in de Eetzaal. Deze foto’s zorgen voor een positieve uitstraling richting eettafelbezoekers en zorgen tegelijkertijd voor geluidsdemping. Ook is een grotere bijdrage gereserveerd voor de verduurzaming van het Atelier in OD50. Er gaat op dit moment namelijk nog veel warmte verloren door de oude openslaande deuren naar de binnenplaats.

Auteur: Liesette la Gasse

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties op dit bericht. Ben jij de eerste?

Praat zelf mee