Terugblik familiedag

Op 17 juni stond Sint Jansbrug voor een middag in het teken van onze meest jeugdige aspirant-leden. De kinderen van oud-leden konden op die manier de plek ontdekken waar hun ouders veel tijd hebben doorgebracht tijdens hun studie. De oud-leden zelf konden weer eens kijken of  er nog veel veranderd was sinds hun studietijd. Samen vermaakten ze zich met een speurtocht door het pand waarbij zoveel mogelijk Sint Jansbrugkippen gezocht moesten worden, het versieren van cupcakes, springen op een springkussen in de Achterzaal en een pubquiz met vragen over Sint Jansbrug, dieren en Disney. Iedereen ging naar huis met een Sint Jansbrug etui, die oud-lid Tessa Arnold (2015) maakt van restpartijen stof van bestuurspakken. Jacqueline (2001): ‘Ik kende maar één andere moeder (ja, er waren alleen moeders, heel grappig voor SJB), maar we raakten allemaal gewoon echt leuk met elkaar aan de praat. Het was ook heel leuk om met de jongere generatie van de oudledencommissie te praten over verschillen tussen studeren, toen en nu. Zeker voor herhaling vatbaar, hopelijk de volgende keer met nog meer ouders en kinderen!’

 

Auteur: Liesette la Gasse

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties op dit bericht. Ben jij de eerste?

Praat zelf mee