Terugblik OWee en kamp

De OWee begon dit jaar op 13 augustus, een week eerder dan normaal. Dit was een eis van de gemeente, die de OWee niet gelijk met de eerste week van de basisscholen wilde. Het effect was dat de OWee dit jaar 30% minder OWeelopers had dan normaal. Desondanks hebben we 107 inschrijvingen behaald.

De OWee startte zondag met de parade langs de Schie. Maandag was de infomarkt, de fietsenveiling en een feest. Dinsdag was er volop gezelligheid op de borrelboot en eindigde de avond met een cantus en een groot feest. Woensdag hadden wij ons welbekende schuimfeest. Het was heerlijk weer en druk: zowel op dinsdag als woensdag heeft er een groot deel van de avond een rij voor het pand gestaan.

Op zaterdag startte het kamp. De aankomende eerstejaars maakten zich nuttig door  bruggen schoon te maken en afval te prikken op het strand van Scheveningen. De VerenigingsTijd kent dit jaar het thema Venetië. De aankomende leden maakten tijdens de  ‘historiedag’ een kunstwerk in het kleinste museum van Delft, met als thema ‘waar kom je vandaan’. Deze hebben gehangen tegenover koffiehuis ‘Uit De Kunst’ aan de Oude Delft in een telefooncel met daarin allerlei fotolijstjes met kunstwerkjes. 

De inauguratie is op 7 oktober, dus de aspirant kandidaatsleden hebben nog twee weken te gaan om de Vereniging en elkaar te leren kennen.

Auteur: Marise Eigeman

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties op dit bericht. Ben jij de eerste?

Praat zelf mee