Interesse OLV-bestuur of Sint Jansbrug-nieuwsbriefredactie

De Oudledenvereniging zoekt versterking met een nieuw bestuurslid! Het OLV-bestuur bestaat uit vijf oudleden en organiseert samen met de Oudledencommissie activiteiten zoals de regioborrels, de jaarlijkse reünie en de Dragon’s Den (zie verderop in deze nieuwsbrief). Daarnaast voorzien we de Vereniging van nieuws over en rond de OLV voor deze Sint Jansbrug-nieuwsbrief, die een paar keer per jaar uitkomt. Dit laatste zou onderdeel worden van jouw takenpakket.  

Ook de Sint Jansbrug-nieuwsbriefredactie is op zoek naar nieuwe leden. Lijkt het je leuk om een paar keer per jaar een stukje voor deze nieuwsbrief te schrijven? Denk bijvoorbeeld aan een interview met een oudlid, een kort verslag van een regioborrel of een reünie. 

Heb je interesse in één van deze functies, of wellicht beide? Stuur dan een mailtje naar olvbestuur@sintjansbrug.nl. Wij horen het graag!

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties op dit bericht. Ben jij de eerste?

Praat zelf mee