Oud-leden reünie 2023

De tweede zaterdag van november was het tijd voor de reünie van de Oud-ledenvereniging. 30 Oud-leden dompelden zich onder in de vertrouwde sfeer van de vereniging, met een dag vol allerhande activiteiten dit jaar georganiseerd door zowel leden als Oud-leden. Voor het ontvangst stond de Oele commissie klaar met koffie, thee en taart. Kort daarna begon de Algemene Ledenvergadering van de OLV. We namen afscheid van OLV-bestuurders Anneloes de Koning (1985), Gelmer Bouwman (2008) en Kai Vonk (1998) en installeerden hun opvolgers: Julia Helmich (2012), Rory Gravendeel (2012) en Jim van Hoeckel (2010). De borrel begon onder regie van brouwmeester en Oud-lid Jeroen de Gee (2009). Hij had van zijn eigen Ouwe Skilder Brouwerij op Texel een selectie aan speciaalbiertjes meegenomen voor een heerlijke proeverij, compleet met bijbehorende hapjes. Met biertjes genaamd ‘Donkere Dagen’ werden Oud-leden verblijdt met de aroma’s van de herfst, winter en feestdagen. Achteraf mocht men het glas houden. Na de borrel kon men genieten van het diner van kookondervereniging MESS. Dit jaar stond er gepocheerde zeeduivel als voorgerecht en sous vide duif of kaassoufflé als hoofdgerecht op het menu. Afsluitend trad Raediant op in de sociëteit, een band die bestaat uit 6 leden van de vereniging.

De foto’s van de reünie zijn te vinden op de website.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties op dit bericht. Ben jij de eerste?

Praat zelf mee